Her finner du siste nytt og aktuelt fra TOOLS. 

TOOLS er med i jakten på norges hyggeligste håndverker 2024

I TOOLS er vi så heldige at vi får lov til å jobbe med fantastisk mange hyggelige håndverkere hver eneste dag, og vi kan med hånden på hjertet si at i Norge har vi håndverkere som faglig er i verdenstoppen.

Yrkesfaglig stjerne: Fra EM til spennende karriere i mekatronikk

Myhre er en ung yrkesutøver med en imponerende karriere innen yrkesfag. For øyeblikket er han ansatt som automatiker hos Nammo, en fremstående aktør innen forsvarsindustrien.

TOOLS kjøper Tore Vagle AS

Vi har gleden av å informere om at TOOLS AS som er en del av Alligo AB, har avtalt å kjøpe 100% av aksjene i Tore Vagle AS.

TOOLS flytter til nytt sentrallager.

TOOLS har i dag lager på Skedsmokorset og på Rosenholm. Nå flytter vi inn i nytt, stort og effektivt sentrallager på Vestby logistikkpark sør for Oslo

NTNU Revolve – Studenter i verdensklasse satser skyhøyt

Med TOOLS i verktøykassa og skyhøye ambisjoner har en gjeng ingeniørstudenter i Revolve NTNU lagt ned utallige timer i prosjektet som skulle ende i årets racerbil, klar til å hevde seg blant de aller beste.

Norges hyggeligste lærling

Med tittelen Norges Hyggeligste Lærling, har Amalie Strønen Olsen utmerket seg som en sterk representant for kvinner i håndverksfagene.

Snekkertalentet med hjerte av gull

Mats er en ung mann med en interesse for håndverk som går dypere enn de fleste. Han har alltid visst at han skulle jobbe med hendene, forme tre og bygge drømmer.

Håndverkere: Byggere av fremtidens Norge

I en verden preget av teknologi og digitalisering er det lett å undervurdere verdien av håndverkere og yrkesfag. Men i årene som kommer vil behovet for dyktige håndverkere i Norge være større enn noensinne.

Verdien av yrkesfag: veien til en givende karriere og et større fellesskap

I en verden der høyere utdanninger og kontorjobber ofte blir satt i høysetet, finnes det sterke stemmer som beviser at yrkesfag og håndverkere også spiller en avgjørende rolle i samfunnet.

Revolve NTNU - Et racingteam med de skarpeste knivene i skuffen

I et verksted ved NTNU i Trondheim har den frivillige studentorganisasjonen Revolve NTNU jobbet i flere måneder med å konseptualisere, designe, utvikle og produsere den høyteknologiske elektriske racerbilen LYRA.

TOOLS bygger fremtidens logistikksenter på Vestby

TOOLS sitt nye logistikksenter i Vestby Logistikkpark vil stå ferdig høsten 2023. Det vil gi kundene kortere leveringstid, færre forsendelser pr. ordre og en mer miljøvennlig varetransport.

Lunna blir TOOLS

Etter at Lunna ble kjøpt opp av TOOLS i august 2022, så har vi jobbet intenst med en rekke administrative oppgaver som må på plass før vi kunne ikle oss en ny TOOLS-drakt.

Eskil Myhre skal til EM i Yrkesfag

Eskil Myhre valgte yrkesfag da han skulle velge videregående opplæring, og nå skal han konkurrere i Mekatronikk-faget under Yrkes-EM i Polen høsten 2023. Normalt jobber Eskil som fagarbeider i Nammo AS, men for tiden er han vernepliktig i Sjøforsvaret.

TOOLS Seglem blir TOOLS Egersund

Etter at HE Seglem ble kjøpt opp av TOOLS i 2022, så har vi jobbet intenst med en rekke administrative oppgaver som må på plass før vi kan ikle oss en ny TOOLS-drakt .

Norges hyggeligste lærling vil ha flere jenter til yrkesfag

Murerlærling Maria Andersen gikk helt til topps i kategorien Norges Hyggeligste Lærling

Univern Drammen skifter navn til TOOLS Klær & Vern

Med mange års erfaring fra bransjen, har vi kompetansen som trengs for å betjene et stadig mer krevende marked. Vår styrke er nettopp kombinasjonen av spisskompetansen til de ansatte, og tilbudet av kvalitetsvarene man trenger av klær og vern på jobben

TOOLS Klær & Vern Jessheim og TOOLS Jessheim flytter sammen

Det er hektiske dager for butikksjef Karl Hogstad hos TOOLS klær & Vern, som i disse dager pakker ned arbeidstøy og verneutstyr som skal kjøres bort til lokalene til TOOLS Jessheim. Nå får proffkundene alt under samme tak.

Fredrik Vehus Skjerve fra Verdal skal representere Norge i elektrofag-VM

Tidligere i år sikret Fredrik Vehus Skjerve seg både fagprøven, fast jobb og NM-tittel i løpet av bare to uker. Nå ligger han i hardtrening frem mot VM i elektrofag i Østerrike.

TOOLS Horten samlokaliseres med TOOLS Tønsberg

Nå samler vi kompetansen til medarbeidere i Horten og Tønsberg på ett sted slik at vi kan gi kundene enda bedre råd om valg av produkt og løsning.

LVH blir TOOLS Lillehammer

Vi beholder selvsagt de samme dyktige og kompetente folka, men drakta blir med TOOLS-logo på, forteller butikksjef Andre entusiastisk.

TOOLS kjøper industrivareleverandøren LVH AS på Lillehammer

Vi har gleden av å informere om at TOOLS har kjøpt 100% av aksjene i LVH AS. Kjøpet styrker TOOLS sin posisjon som en ledende leverandør til norsk industri ytterligere.

Vi åpner Oslos råeste proffbutikk

Dette kommer til å bli helt rått sier butikksjef Leif Nielsen når han smilende forteller om den nye TOOLS-butikken som vil ligge i Strømsveien 179, åpner 29. august.

Alligo kjøper industrivarevirksomheten til H E Seglem AS i Norge

Vi har gleden av å informere om at Alligo har kjøpt H E Seglem AS sin virksomhet og butikk knyttet til industrivarer. Kjøpet styrker Alligos posisjon som en ledende leverandør til norsk industri ytterligere.

Vi åpner Trondheims råeste proffbutikk

Kundene vil møte topp motiverte og kompetente selgere i en helt ny og moderne butikk med et nytt konsept som gjør handleturen både enklere og mer fornøyelig.

Hvorfor jobbe i TOOLS?

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Med rundt 600 ansatte, fordelt over hele landet og i en rekke ulike roller, er TOOLS en arbeidsgiver med mange spennende karrieremuligheter.

Slik hjelper TOOLS norske industri- og entreprenørbedrifter med internlogistikken

Det å gå tom for varer kan være veldig forstyrrende for driften, og kanskje til og med føre til at produksjonen stopper opp. Da begynner telefonen å kime hos dem som driver med innkjøp og bestillinger.

Romerike Arbeidstøy har skiftet navn til TOOLS Klær & Vern

Nå ønskes både nye og gamle kunder velkommen til TOOLS Klær & Vern avd Jessheim, Energiveien 5 og avdelingen i Bregneveien på Kjeller.

Alligo kjøper industrivareleverandøren Lunna AS i Norge

Vi har gleden av å informere om at Alligo har kjøpt 100% av aksjene i Lunna AS. Kjøpet styrker Alligos posisjon som en ledende leverandør til norsk industri ytterligere.

Vi støtter Ukraina

Folket i Ukraina lider og som selskap tar vi sterk avstand fra den russiske invasjonen. For å støtte det ukrainske folket vil vi donere 250 NOK per ansatt gjennom UNHCR.

TOOLS ønsker flere kvinner med på laget

Mye har blitt bedre når det kommer til andelen kvinner og kvinnelige ledere i TOOLS, men vi har fortsatt en vei å gå, sier vår egen HR-sjef, Unni Stene, når vi slår av en prat med henne på hovedkontoret til TOOLS.

Yrkesfag i rivende utvikling

Det går mot 1. mars og søknadsfrist for videregående skole. For mange niendeklassinger rykker datoen nærmere med stormskritt, mens planene for framtiden fortsatt er i det blå. Trekkes man mellom vidt forskjellige alternativer, kan rådene man får være avgjørende.

Malermester Marina oppfordrer jenter til å velge yrkesfag

1. mars er søknadsfristen for videregående opplæring for skoleåret 2022/23. Vi i TOOLS heier på at flere ungdommer skal søke seg til yrkesfag når de skal velge studieretning.

TOOLS Bergen Godvik flytter inn i nye flotte lokaler

Den helt nye butikken vil bli på hele 1200 kvadratmeter med varer og tjenester, og kommer til å bli den råeste proffbutikken i hele Bergen.

TOOLS Fredrikstad i Borgarveien flytter til Dikeveien 18, Rolvsøy

Onsdag 15. desember starter et nytt kapittel for det som mange kjenner som gode gamle Fossum & Ingerø .

TOOLS Sandmoen flytter inn til TOOLS Trondheim

I Trondheim har vi hatt to TOOLS-butikker siden mai-2021. Nå flytter TOOLS-butikken i Kveinildmyra 6 til TOOLS Trondheim i Østre Rosten 8 på Tiller.

TOOLS Askim flytter inn i flotte lokaler hos TOOLS Follo

Den 15. desember stenger vi TOOLS Askim, pakker ned varene og flytter inn til TOOLS Follo i Haugenveien 27, 1423 Ski.

Bosch X-LOCK setter bransjestandarden med økt sikkerhet, kompatibilitet og brukervennlighet

Bosch X-LOCK er en revolusjonerende innfesting av tilbehør på vinkelsliper uten noen løse deler.

Vi lager Grenlands råeste proffbutikk!

1.november åpner vi Grenlands råeste proffbutikk! Du finner nå TOOLS og Univern under samme tak.

Sveisesimulator er på plass i Svolvær – skaper stor iver hos vgs-elever

Nordland Fylkeskommune har investert i VRTEX 360 til videregående skole i Svolvær, og studentene er nå i ferd med å gjøre seg kjent med deres nye hjelpemiddel.

Rørlegger Ida ønsker at flere jenter skal bli superhelt

Vi har tatt en prat med voksenlærling Ida Meldgaard fra Hokksund som brenner for at flere jenter skal bli håndverker. Selv jobber hun som voksenlærling hos Comfort Lier Flis og Bad.

Ingen kjenner norsk industri som oss

Vår erfaring og nærhet til kunden gjennom en rekke år, har gitt oss en unik forståelse av den norske industrien – en industri vi er svært stolte av å kunne være en del av.

To TOOLS-butikker i Drammen blir én

To TOOLS-butikker i Drammen blir én. Målet er å gjøre hverdagen for våre kunder enklere, sikrere og mer lønnsom. Våre kunder skal få god hjelp av oss til å finne riktige varer og løsninger som dekker deres behov.

Lansering av egne varemerker

Høsten 2021 lanserte vi produkter innen klær og sko fra Björnkläder, Gesto og Univern. Produktene er nøye gjennomtenkt for våre kunder

Flere jenter til yrkesfag

Økt rekruttering av jenter til håndverksfagene vil bremse den voksende mangelen på yrkesfaglig kompetanse i Norge.

Fremtidens opplæring av sveisere er her

VRTEX® 360 er en fullskala modell for opplæring av sveisere, nærmere virkeligheten kommer man ikke!

Sveis og tilbehør

TOOLS er en totalleverandør av sveisekompetanse, sveisemaskiner og sveisetilbehør fra markedets ledende leverandør.

TOOLS AS har inngått avtale med Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS (FIAS)

TOOLS og FIAS har inngått en 2-årig avtale som gir FIAS medlemmer rett til å handle hos TOOLS på avtalevilkår som er fordelaktig.

Gesto arbeidssko

Gesto produserer sporty vernesko til all slags arbeid. Skoene har lav vekt og komfort i fokus.  

Nord-Norges første sveisesimulator på plass

- Dette var morsomt, sa yrkesfagelev Ole Meier (18) fra Andøya etter å ha prøvd den nye sveisesimulatoren på skolen.

TOOLS og Swedol/Univern har fått felles eier

TOOLS og Swedol/Univern har nå fått felles eier i Momentum Group AB. Sammen blir vi den ledende leverandøren av verktøy, forbruksmateriell, arbeidsklær og personlig verneutstyr i Norge.