Vi lager Grenlands råeste proffbutikk!

 

Dette kommer til å bli helt rått sier butikksjef Adam Rasmussen når han smilende forteller om den splitter nye proffbutikken som vil ligge i Kjørbekkdalen 15 i Skien. Vi kan nesten ikke vente med å ønske industrikunder, håndverkere, servicemedarbeidere og andre proffkunder velkommen til åpningsfest den 3. november.

Du vil finne både Univern og TOOLS under samme tak

Sammen med vårt søsterselskap Univern, så vil du som kunde finne et fantastisk rikholdig vareutvalg i butikken som vil være på hele 1100 m2, og dersom vi tar med lageret så kan vi legge til ytterligere 350 m2. Når man kommer inn i butikken, så vil man finne kjente ansikter fra Univern som er spesialister på klær og verneutstyr, samt nye medarbeidere som har sin kompetanse på TOOLS-konseptet, alt under samme tak.

Målet er å gjøre hverdagen for våre kunder enklere, sikrere og mer lønnsom. Våre kunder skal få god hjelp av oss til å finne riktige varer og løsninger som dekker kundens behov. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir kunden en ekstra trygghet, arbeidsklærne som passer best til kundens behov, bærekraftige råd om valg, og riktig bruk av industrikomponenter som remmer og kulelagre, og ikke minst riktig verktøy som gjør jobben enklere.

Kompetente uteselgere

I tillegg til en stor flott butikk med dyktige medarbeidere, vil vi også ha erfarne uteselgere på veien som besøker kundene slik at man sammen kan finne gode løsninger som bidrar til en sikrere og mer effektiv hverdag.

Fokus på høy kompetanse

I TOOLS har vi lange erfaring med norske industrikunder og har bygget en høy kompetanse rundt hva markedet etterspør av varer og tjenester. I den nye butikken vil sortimentet være tilpasset den lokale industrien og næringen her i Grenland. Det vil bli et utvidet tilbud av tjenester som utføres i butikken, bl.a. slangepressing, fallsikringskurs, trykking av logo på klær med mer. Med Univern med på laget kan vi tilby en tung kompetanse rundt HMS, og særlig da innen personlig verneutstyr og fallsikring.

Når vi spør Adam om hva kundene kan forvente når de kommer til butikken, så ramser han raskt opp følgende:

  • Som kunde vil du bli møtt av våre dyktige kundeveiledere som vil hjelpe deg med det du behøver for å utføre jobben din på en trygg, enkel og mer effektiv måte. Ønsker du kurs, rådgivning eller produktdemonstrasjon må du gjerne henvende deg til en av oss i butikken.
  • I butikkhyllene skal du finne de varene du oftest har behov for. Er det varer som må skaffes tar vi opp bestilling for rask levering de nærmeste dagene.
  • Det skal være lett å finne frem til varene på en enkel og oversiktlig måte. Butikknavigering og god informasjon skal gjøre handelen din mest mulig effektiv.
  • Det skal være enkelt å velge riktig produkt, enten det er ”value for money”, bedre kvalitet eller premium kvalitet. Vi har både bredde og dybde i butikksortimentet vårt.
  • Å ta turen innom oss skal være en hyggelig opplevelse. I vårt kaféområde kan du sette deg ned, ta en kopp kaffe eller spise matpakken din sammen med kollegaer eller noen fra oss. Det setter vi stor pris på.

 

Hva skjer når den nye TOOLS-butikken åpner?

Da blir det fest sier Adam med et glis. Fra 3.-5. november blir det åpningsfest med gode tilbud, og vi vil ha mange av våre leverandører tilsted slik at vi får demonstrert produkter og vist fram den kompetansen vi rår over i vårt system.

Denne helt nye butikken blir fantastisk både for oss i butikken, og ikke minst kundene i Grenland avslutter Adam Rasmussen.

 

Velkommen til TOOLS Grenland!