tools-fasade.jpg

Om TOOLS

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell.

 

Våre kunder jobber primært innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. Kjeden henvender seg til yrkesbrukere, og samarbeider med markedets ledende leverandører.

Med over 500 kompetente rådgivere i Norge bidrar vi til å gjøre våre kunders drift enklere, sikrere og mer lønnsom. Vi bistår i valg av riktige produkter, og skreddersyr optimale leveringsløsninger slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte.

Vi har 56 butikker over hele Norge. Hovedkontoret til TOOLS AS ligger på Trollåsen like utenfor Oslo. 

Vår måte å jobbe på

Hos oss strømmer blodet litt fortere når vi kan gi gode råd til kunnskapstørste håndverkere i butikken, når vi i samarbeid med innkjøpsdirektører legger en plan for hvordan man kan redusere kostnader, når vi får inn det siste innen måleverktøy med helt nye funksjoner, eller når vi setter sammen et skreddersydd tilbud i samsvar med kundens daglige ønsker og behov.

Hvis noe går galt eller blir ødelagt på din arbeidsplass, må riktig produkt være tilgjengelig, på eget lager eller kunne leveres veldig raskt. Hvis ikke kan det bli en veldig dårlig dag. Derfor sier vi at et stort utvalg og at leverandørens evne til å velge riktig, kan være avgjørende for kundens arbeidsdag.

Nordens lengste lagerhylle

Hos TOOLS finner du norges bredeste vareutvalg. Vår lagerhylle har blitt bygget opp og fylt på med genuin interesse. Vårt store utvalg gir oss også mulighet til å tilby en stor mengde tjenester: alt fra opplæring, til kontroll av sikkerhetsutstyr og leveringsløsninger.

Flere av våre kunder har også betrodd oss oppgaven å senke totalkostnadene deres. Selve kjøpet er jo ofte bare en del av regnestykket. Prinsippet er svært enkelt; summér alle kostnader ved kjøp av verktøy, personlig verneutstyr, forbruksmateriell, arbeidsklær og alt det andre som ikke hører inn under din direkte virksomhet. Ta så med frakt, administrasjon og lagerbeholdning. Se på summen, kalkuler så med at én enkelt leverandør kan senke totalkostnadene med 15-40 prosent. Det kan gjøre økonomiske dårlige dager til virkelige bra dager – hvis du velger riktig leverandør!

Alligo

TOOLS AS er en del av Alligo.

Alligo er Nordens ledende distributør av industrielt forbruksmateriell og industrikomponenter, med tilhørende tjenester og servicetilbud, til profesjonelle brukere innen industri- og byggsektoren .

Konsernet har en omsetning på ca. 9,2 milliarder SEK per år og har 2400 ansatte. Selskapet er notert på Stockholmsbørsen. Alligos B-aksje er notert på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Les mer om Alligo her.

Logistikk og IT

Fra våre leverandører og samarbeidspartenre, via over 200 avdelinger og butikker i Norden, sørger vi for at varer og produkter som ditt firma trenger, er tilgjengelig nær brukeren.

Der det er aktuelt sørger vi også for å skreddersy kostnadsoptimale leveringsløsninger. Som kunde hos TOOLS får du tilgang til  vår en e-handel med mulighet for å bestille handle ca. 370.000 artikler. Med utgangspunkt i eget IT-system, kan vi skape tilpassede filutvekslings- og integrasjonsløsninger mot våre kunders innkjøpssystemer. TOOLS har med bakgrunn i avtaler med det offentlige, også en avtale og katalog tilgjengelig på anskaffelser.no.

Våre kunder

TOOLS' kunder er alt fra små enkeltpersonforetak til store konsern innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. Det er profesjonelle brukere, med høye krav til produktenes ytelse og kvalitet.