TOOLS Mandal flytter til større og bedre lokaler på Jåbekk

Nå ønskes både nye og gamle kunder velkommen til TOOLS Mandals nye butikk i Kvitmyrveien 3 på Jåbekk.
Med stadig økende kundemasse og ikke minst større vareutvalg, gleder vi oss stort til å tilby kundene en bedre plassert og betydelig større butikk som vil bli på ca 1100 kvadratmeter. Butikken vil være lett synlig og tilgjengelig i Jåbekks handelsområde, og utenfor butikken vil vi ha gode parkeringsforhold, også for lastebiler og hvis man har med tilhenger.
Kundene vil bli møtt av de samme hyggelige og kompetente folka de kjenner fra den gamle butikken, samt flere nye ansikter. Inne i butikken vil vi få store lyse lokaler med god takhøyde som gjør at vi får en oversiktlig og romslig butikk med et bredere vareutvalg enn det vi hadde før.

Bredt utvalg av varer og tjenester

I den nye butikken vil vi tørre og påstå at vi får Sørlandets flotteste sko- og klesavdeling, i tillegg til et godt utvalg av Optibelt reimer og SKF lager. Det blir en egen hageavdeling med det nyeste fra Milwaukee og Oregon skogsutstyr. Nytt i butikken er også at vi får inn Makita el-verktøy, i tillegg til Bosch og Milwaukee. Utover høsten vil kunne holde fallsikringskurs i lokalene.
Så hvis du vil ha verktøy, lim og fug, industrikomponenter, arbeidsklær eller verneutstyr av topp kvalitet, i tillegg til gode råd fra erfarne fagfolk, er dette stedet å gå.

Velkommen til en hyggelig handel

I de nye lokalene på Jåbekk har vi også sørget for å gjøre plass til en kaffekrok hvor man kan få forfriskninger og slå av en prat. Vi ser frem til å vise frem de nye, flotte lokalene til både nye og eksisterende kunder.
Allerede 4.juni inviterer vi kundene våre til stor åpningsfest. Da blir det gode tilbud, servering av mat og våre leverandører vil være på plass.
Ta turen til TOOLS Mandal i Kvitmyrveien 3 i tiden fremover.