Alligo kjøper industrivarevirksomheten til H E Seglem AS i Norge

Alligo har kjøpt H E Seglem AS sin virksomhet og butikk knyttet til industrivarer.

Vi har gleden av å informere om at Alligo har kjøpt H E Seglem AS sin virksomhet og butikk knyttet til industrivarer. Kjøpet styrker Alligos posisjon som en ledende leverandør til norsk industri ytterligere. Den kjøpte virksomheten omsetter for cirka 40 MNOK per år med god lønnsomhet og vil være del av TOOLS-konseptet.

-H E Seglem sin industributikk er en TOOLS-partner og ligger i Egersund, sørvest i Norge og selger et bredt sortiment innenfor verktøy, utstyr til skog/hage, forbruksmateriell, arbeidsklær og personlig verneutstyr. Virksomhetene knyttet til bunkers og hydraulikk omfattes ikke av kjøpet.

-Vi har alltid tenkt langsiktig i Seglem. Når butikken nå overtas av TOOLS med direkte eierskap, videreføres fokuset på kompetanse og engasjement. Det er viktig for oss at både kunder og ansatte blir tatt godt vare på, og det er vi trygge på med det nye eierskapet, sier Kolbjørn Rogstad, daglig leder i H E Seglem AS.

- Vi kjenner Seglem som en TOOLS-partner med et solid lokalt fotfeste, dyktige medarbeidere og bra kundefokus. Gjennom kjøpet av Seglems TOOLS-virksomhet skaper vi en plattform for videre vekst i Rogaland, sier Jens Kristian Henriksen, landssjef i Norge.»