To TOOLS-butikker i Drammen blir én

Den 17. september stenger TOOLS i C O Lunds gate i Drammen dørene, og flytter inn til TOOLS i Tomtegata 80. Med på lasset tar de med seg de varene de er kjent for, og ikke minst den solide kompetansen de har opparbeidet over mange år som en solid leverandør til industrien og proffbrukere i Drammensområdet.

I Drammen har vi har vi hatt to TOOLS-butikker siden april-21. Nå flytter vi altså TOOLS-butikken i C O Lunds gate 26, inn til TOOLS i Tomtegata 80. Samtidig blir denne butikken pusset opp og oppdatert slik at kundene kan besøke en splitter ny, topp moderne butikk for proffen. 

Målet er å gjøre hverdagen for våre kunder enklere, sikrere og mer lønnsom. Våre kunder skal få god hjelp av oss til å finne riktige varer og løsninger som dekker deres behov. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir dem den ekstra tryggheten, arbeidsklærne som passer best til deres behov, bærekraftige råd om valg, og riktig bruk av industrikomponenter som remmer og kulelagre, og verktøy som gjør jobben deres enklere.

I den nye sammenslåtte butikken vil du møte de samme flinke folka som tidligere, både fra Tomtegata og fra C O Lunds gate.

Mer kunnskap, varer og tjenester under samme tak!

Jeg kan garantere at vi kommer til å få Drammens råeste proffbutikk, sier en fornøyd butikksjef Ole-Kristian Aakre-Larsen (t.v.), her avbildet sammen med David Davidsen (t.h.).

 

Velkommen til nye TOOLS i Tomtegata 80 fra 17.september.