Nå lager vi den råeste proffbutikken i Oslo

Dette kommer til å bli helt rått sier butikksjef Leif Nielsen når han smilende forteller om den nye TOOLS-butikken som vil ligge i Strømsveien 179, åpner 29. august. Her på Alnabru har Univern ligget i mange år, men nå gjør vi butikken om til en TOOLS-butikk med alt av verktøy, festemidler, maskiner etc, samt alt som Univern har i sitt konsept. Vi kan nesten ikke vente med å ønske håndverkere servicemedarbeidere og andre proffkunder velkommen til åpningsfest 6. – 8. september hos TOOLS Alna.

imageyaku8.png

Den nye butikken, åpner 29. august, men åpningsfesten sparer vi til begynnelsen av september forteller butikksjef Leif Nielsen.

Du vil finne både Univern og TOOLS under samme tak

Sammen med konseptet Univern, så vil du som kunde finne et fantastisk rikholdig vareutvalg i butikken som vil være på hele 1000 m2, og dersom vi tar med lageret og kontorene, så kan vi legge til ytterligere 800 m2. Når man kommer inn i butikken, så vil man finne kjente ansikter fra Univern som er spesialister på klær og verneutstyr, samt nye medarbeidere som har sin kompetanse på TOOLS-konseptet, alt under samme tak.
Målet er å gjøre hverdagen for våre kunder enklere, sikrere og mer lønnsom. Våre kunder skal få god hjelp av oss til å finne riktige varer og løsninger som dekker kundens behov. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir kunden en ekstra trygghet, arbeidsklærne som passer best til kundens behov, bærekraftige råd om valg, og riktig bruk av industrikomponenter som remmer og kulelagre, og ikke minst riktig verktøy som gjør jobben enklere.

Vi ønsker velkommen til åpningsfest 6.-8.september!

Her kan du bla i kampanjebladet og se alle våre tilbud disse dagene:

imagedy8rn.png

imagesd8r.png

Butikken har et godt og bredt utvalg av arbeidssko fra ledende leverandører

Kompetente uteselgere

I tillegg til en stor flott butikk med dyktige medarbeidere, vil vi også ha erfarne uteselgere på veien som besøker kundene slik at man sammen kan finne gode løsninger som bidrar til en sikrere og mer effektiv hverdag.


Fokus på høy kompetanse


I TOOLS har vi lange erfaring med norske proffkunder og har bygget en høy kompetanse rundt hva markedet etterspør av varer og tjenester. I den nye butikken vil sortimentet være tilpasset kundene her i Oslo. Det vil bli et utvidet tilbud av tjenester som utføres i butikken, bl.a. slangepressing og trykking av logo på klær med mer. Kurs i fallsikring vil vi kunne tilbyr i egne lokaler som egnet for dette. Med Univern med på laget kan vi tilby en tung kompetanse rundt HMS, og særlig da innen personlig verneutstyr og fallsikring.

imagez76mk.png

Det er mye vi brenner for, men vi brenner litt ekstra for fallsikring og fallsikringskurs forteller butikksjef Leif Nielsen.

 

Når vi spør Leif om hva kundene kan forvente når de kommer til butikken, så ramser han raskt opp følgende:

  • Som kunde vil du bli møtt av våre dyktige kundeveiledere som vil hjelpe deg med det du behøver for å utføre jobben din på en trygg, enkel og mer effektiv måte. Ønsker du kurs, rådgivning eller produktdemonstrasjon må du gjerne henvende deg til en av oss i butikken.
  • I butikkhyllene skal du finne de varene du oftest har behov for. Er det varer som må skaffes tar vi opp bestilling for rask levering de nærmeste dagene.
  • Det skal være lett å finne frem til varene på en enkel og oversiktlig måte. Butikknavigering og god informasjon skal gjøre handelen din mest mulig effektiv.
  • Det skal være enkelt å velge riktig produkt, enten det er ”value for money”, bedre kvalitet eller premium kvalitet. Vi har både bredde og dybde i butikksortimentet vårt.
  •  Å ta turen innom oss skal være en hyggelig opplevelse. I vårt kaféområde kan du sette deg ned, ta en kopp kaffe eller spise matpakken din sammen med kollegaer eller noen fra oss. Det setter vi stor pris på.

image0v2at.png

Kundene kan gjerne sette seg ned med en kaffe mens det nye arbeidstøyet får på logo

Hva skjer når den nye TOOLS-butikken åpner den 29. august?


Det blir nok en rolig åpning, det er først når vi skal ha åpningsfest den 6. – 8. september det kommer til å smelle. Den uken blir det gode tilbud hver eneste dag, og vi vil ha mange av våre leverandører tilsted slik at vi får demonstrert produkter og vist fram den kompetansen vi rår over i vårt system.

Denne nye butikken blir fantastisk både for oss i butikken, og ikke minst for kundene i Oslo avslutter en smilende butikksjef Leif Nielsen.

Til info for våre kunder:

For henvendelser vedrørende dine ordrer eller kundeforhold, vennligst kontakt din kundeanvarlig, besøk oss i butikken eller kontakt oss via kontaktinformasjonen på denne siden.