Nå har vi laget den råeste proffbutikken i Trondheim


Fungerende butikksjef Eva Lillevik

Dette blir helt rått sier, sier fungerende butikksjef Eva Lillevik med et stort smil om munn
- Nå er det nye bygget i Østre Rosten 78 ferdig, og den 20. april kan vi endelig få vise fram Trondheims råeste proffbutikk. Her vil nye og gamle proffkunder få oppleve en tipp topp moderne butikk på 1000 kvadratmeter – med et enda bredere tilbud av varer og tjenester enn det som var tilfelle i den gamle butikken. Vi gleder oss stort til åpningsfesten som blir 26. – 28. april forteller Eva.


Dette blir en godtebutikk for proffkunden


- Kundene vil møte topp motiverte og kompetente selgere i en helt ny og moderne butikk med et nytt konsept som gjør handleturen både enklere og mer fornøyelig. Varene blir presentert like flott som i en topp moderne sportsbutikk. Det vil gjøre det enklere å navigere mellom de ulike varekategoriene, og man får en tydeligere oversikt over hvilke valgmuligheter man har – enten man ønsker premium kvalitet eller rimeligere alternativer. Her skal man finne alt man måtte trenge, og mer til. Dette blir som en godtebutikk for proffkunden, sier Eva


Varene blir presentert like flott som i en topp moderne sportsbutikk


Demorom og produktkompetanse


- Den helt nye butikken vil foruten selve butikklokalet også ha et eget demorom hvor kunder kan utfolde seg og teste vinkelslipere, sveisemaskiner og annet utstyr som man vanligvis ikke kan teste fult ut i en butikk. Det blir nesten som et lekerom for proffbrukere forteller Eva

Med så mange dyktige kollegaer så vil vi nå kunne tilby enda høyere kompetanse, enda bedre tilstedeværelse og enda større kapasitet til å gjøre små og store kunders hverdag tryggere, enklere og mer lønnsom, sier Eva.


Tjenester i butikken


- Vår oppgave er å gjøre det enklere å få virksomheter til å fungere. Våre kunder skal få hjelp av oss i hverdagen gjennom varene og tjenestene vi kan tilby. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir dem den ekstra tryggheten, arbeidsklærne som passer best til deres behov og verktøyet som gjør jobben deres enklere.
Men butikken tilbyr mye mer enn bare varer og produktkompetanse, vi tilbyr også viktige tjenester som for eksempel pressing av hydraulikkslanger, kurs i fallsikring eller hva med påtrykk av logo på arbeidstøy mens du tar deg en kaffe i kaffekroken.


Kaffen er alltid klar i Østre Rosten 78, forteller Eva


Velkommen til åpningsfest!


- Tirsdag 26. april – 28. april blir det åpningsfest for nye og etablerte kunder i den nye TOOLS-butikken i Østre Rosten 78. Da vil det ble masse knalltilbud, man kan teste utstyr i demorommet, prøve sveisesimulatoren eller ta en kikk på veggen hvor det vil bli gjennomført kurs i fallsikring. Nå blir det fest, sier en smilende fungerende butikksjef Eva Lillevik.