TOOLS Sandmoen flytter inn til TOOLS Trondheim

Annette Kavli hos TOOLS Sandmoen

Det blir mye varer som skal sendes til TOOLS Trondheim sier Annette Kavli, butikkmedarbeider hos TOOLS Sandmoen

Den 15. desember stenger vi dørene hos TOOLS Sandmoen, pakker ned varene og flytter inn til TOOLS Trondheim i Østre Rosten 8 på Tiller.

For å unngå for mye flytting av varer, så selger vi ut mest mulig varer til knallpriser, bra for oss og bra for kundene sier Annette og smiler

I Trondheim har vi hatt to TOOLS-butikker siden mai-2021. Nå flytter altså TOOLS-butikken i Kvenildmyra 6 til TOOLS Trondheim i Østre Rosten 8 på Tiller.

Med på lasset tar butikksjef Marte Teigen og gjengen med en del av varene de er kjent for og som kundene handler, og ikke minst den kompetansen de har opparbeidet over mange år som en solid leverandør til proffkunder i Trondheim/Sandmoen.

Målet er å gjøre hverdagen for våre kunder enklere, sikrere og mer lønnsom. Våre kunder skal få god hjelp av oss til å finne riktige varer og løsninger som dekker deres behov. Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir dem den ekstra tryggheten, arbeidsklærne som passer best til deres behov, bærekraftige råd om valg, og riktig bruk av industrikomponenter som remmer og kulelagre, og verktøy som gjør jobben deres enklere sier Marte fornøyd.

imagefu3m.png

Store planer på gang

Samtidig som Marte forteller om flytteplanene, kan hun med lurt smil røpe at det er store planer på gang. Nå skal ikke alt røpes, men jeg kan fortelle at det i disse dager bygges et helt nytt flott bygg som skal huse Trondheims råeste proffbutikk og den skal stå ferdig 21. mars i 2022. Det kommer til å bli en stor dag for oss, og ikke minst kundene Da blir det fest, forteller Marte engasjert.

I den nye sammenslåtte butikken vil du møte de samme flinke folka som tidligere, både fra Kveinildmyra og fra Østre Rosten.

Mer kunnskap, varer og tjenester under samme tak!

Velkommen til nye TOOLS i Rosten 8 på Tiller