imagex3k7c.png

Batteriplattformen Multi Volt består av 132 maskiner forteller salgsleder Tor Erik Stensland i Hikoki

Hikoki MULTIVOLT - Dobbel kraft med samme størrelse

Hikoki, tidligere kjent som Hitachi, er en av Norges ledende leverandører av profesjonelle elektroverktøy med over 70 års erfaring i bransjen.


– Vi er en komplett leverandør, og batteriplattformen vår Multi Volt består av 132 maskiner, så utvalget vårt er veldig bredt. Det kommer noe nytt hele tiden, og innovasjonen i Hikoki skjer i et skyhøyt tempo.
Det sier Tor Erik Stensland, som er salgsleder i Hikoki, og legger til at fokuset deres alltid er å gjøre arbeidet til deres profesjonelle kunder enklere, raskere og mer ergonomisk.


– Et godt eksempel på det er de nye maskinene våre på 18V som har størrelsen til en 12V, som gir dobbel kraft i den samme lille størrelsen. Dette er viktig for best mulig HMS. Det er viktigere enn noen gang å velge verktøy ut fra arbeidsoppgavene, slik at man får best mulig resultat med minst mulig belastning på kropp, poengterer Stensland, og fortsetter:
– De nye verktøyene er like lette og smidige å jobbe med, men den suverene kraften tilsvarer eller overgår det som bare ledningsverktøy tidligere kunne tilby. Det gir en mer fleksibel arbeidshverdag hvor du kan jobbe raskt og effektivt uten bekymringer for å snuble i ledninger.


Batteri kan brukes på begge plattformene


En av Hikokis andre nyvinninger er batteriplattformen Multi Volt, som leverer ulik spenning etter hvilken maskin batteriet står på.
– Hikoki Multi Volt er to batterier i én pakke som kan brukes på begge plattformene, både 18V og 36V. Har du et 36V batteri, bruker du også det på 18V. Batteriet parallellkobles til maskiner på 18V og seriekobles til maskiner på 36V.

 

imagewuokk.png

Hikoki Multivolt batteri kan brukes på begge plattformene, både 18V og 36V.

Hikoki Multivolt batteri kan brukes på begge plattformene, både 18V og 36V.
Batteriene er kompatible med alle eksisterende maskiner med 18V, som gir brukeren full fleksibilitet.


– Multi Volt ble lansert samtidig som Hikoki skiftet navn fra Hitachi for et par år tilbake, og har allerede slått veldig godt an, forteller Stensland.
Blant Hikokis mer populære produkter som er kompatibel med batteriplattformen er deres sirkelsager i 18V og 36V.

– Det er fantastiske verktøy med blant annet blåsefunksjon for fjerning av spon og lignende, og børsteløse motorer som gir 30 prosent lenger driftstid. Maskinene har også Power-/Silent mode-funksjon, der Power mode aktiveres automatisk ved økt motorbelastning. Silent mode reduserer lyd og gir rundt 30 prosent lengre driftstid, og reduserer også hastigheten på bladet fra 5000/min til 3000/min, som gjør at man kan skjære i stålplater uten at det går varmgang i platen.


Stensland trekker også frem deres to nye stikksager: Den toppholdte CJ36DA med låsbar bryter sikrer jevn hastighet under lengre arbeidsintervaller, mens Body grip-varianten CJ36DB med bryter på begge sider er perfekt for venstrehendte.


– Begge stikksagene har suveren kuttehastighet, og er målt til å være raskest i klassen for denne typen verktøy. Med kraftig høyeffektiv børsteløs motor med lang levetid, effektivitet og driftstid er disse sagene nesten uovervinnelige. CJ36DA har faktisk hele 60 prosent høyere kuttehastighet enn vår egen 230V-sag, CJ160V, sier han.


Adapter åpner for både batteri og nettstrøm

Et annet viktig produkt for Hikoki, er adapterløsningen deres som forvandler batteridrevne verktøy til hybridverktøy.


– Adapterløsningen gjør at du kan kjøre alle maskinene på 36V med 230V strøm fra nettet i de tilfellene du har tilgang til strøm eller står ved en stasjonær arbeidsplass, sier Stensland.
Dermed kan du spare batteriene til du virkelig trenger dem.

imageb1sso.png
Hikoki sin adapterløsing gjør batteridrevne verktøy til hybriverktøy

Hikoki sin adapterløsing gjør batteridrevne verktøy til hybriverktøy
– Det at du kan kjøre maskinen med både batteri og ledning gir maksimal fleksibilitet og uendelig brukstid.
Adapteren kan levere maksimalt 2000W og passer alle Hikokis nye Multi Volt-maskiner på 36V.


– For eksempel den batteridrevne 36V Multi Volt bordsagen vår, C3610DRJ, kan brukes med adapterløsningen dersom du ønsker å spare batterikraft eller skal jobbe mer stasjonært. Med Multi Volt-batteri BSL36B18 kapper du rundt 97 meter i 12,7 mm tykk sponplate eller rundt 23 meter i 38 mm tykk furu (lineære kapp) på én batterilading.


– Den kraftige børsteløse motoren i kombinasjon med Multi Volt batteriteknologi sikrer at sagen sager jevnt, selv under høy belastning. Sagen er i tillegg utstyrt med blant annet motorbrems, myk start-funksjon, og enkel justering av sagbladets høyde og gjæringsvinkel, fortsetter han.
Trygt kjøp med markedets beste garantier
Stensland forteller at det er mange gode grunner til å velge verktøy fra Hikoki, men trekker særlig fram én stor fordel:
– Jeg vil påstå at Hikoki har bransjens desidert beste salgsargument, nemlig tre års verktøygaranti uten noe krav til registrering. Det inkluderer batteri, lader, maskin, og selvfølgelig ledningsmaskiner, avslutter han.


5 fordeler med batteriplattformen Multi Volt fra Hikoki


1. Batteriene kan brukes på begge plattformene, både 18V og 36V
2. Tre års verktøygaranti uten noe krav til registrering
3. Adapterløsningen forvandler batteridrevne maskiner på 36V til hybridverktøy med 230V strøm fra nettet
4. De nye maskinene våre på 18V har størrelsen til en 12V, som gir dobbel kraft i den samme lille størrelsen
5. Består av hele 132 maskiner som dekker alle behov