imagepbgzj.png

Blåkläders arbeidsklær i stretch-materialer oppfyller alle krav relatert til relevante sertifiseringer.

Stretch fra Blåkläder: Utviklet i samarbeid med håndverkere

Med over 60 års erfaring er Blåkläder en av de store tungvekterne innen arbeidsklær. I sin nyeste kolleksjon har de utviklet arbeidsklær med bransjeledende 4-veis-stretch, samtidig som de fortsetter sin unike satsing på arbeidsklær for kvinner.

– Nye materialer skapes kontinuerlig og vår oppgave er å bruke disse på en smart måte når vi skal lage de beste arbeidsklærne for våre sluttbrukere, sier Stine Haugen i Blåkläder.
I sin nyeste kolleksjon har Blåkläder utviklet arbeidsbukser med 4-veis stretch for maksimal fleksibilitet, bevegelighet og komfort. CORDURA® gjør også at produktet leverer optimalt på slitestyrke.

– Vi har nå laget bukser i enda tynnere 4-veisstretchmateriale med elastikk i linningen, hvilket gjør disse produktene utrolig behagelige å ha på. Med en smalere passform som gir et enda «tightere» look, kommer dette produktet garantert til å bli en favoritt for mange, sier Haugen.


Utviklet i samarbeid med håndverkere

Blåkläders arbeidsklær i stretch-materialer oppfyller alle krav relatert til relevante sertifiseringer. I tillegg er Blåkläder svært bevisste på å inkludere kundenes tilbakemeldinger i sitt produktutviklingsarbeid.

image1puvq.png

– Våre brukere er de som skal bære plaggene i 8-10 timer hver dag, så de kjenner selvfølgelig best sine egne behov. Vi arrangerer derfor stadig kundepaneler for å diskutere mulige forbedringer. Dette kan inkludere alt fra utforming av ny lomme som passer de nyeste mobiltelefonene, til videreutvikling av våre arbeidsbukser for gravide, sier Haugen.


Baner vei for en mer likestilt bransje

Bygg, industri, transport og infrastruktur har tradisjonelt vært svært mannsdominerte bransjer, og markedet for arbeidsklær har historisk sett vært preget av dette.

– De få kvinnene som jobber i disse sektorene har måttet nøye seg med arbeids- og vernebekledning som er utformet for deres mannlige kolleger. I dag ser heldigvis situasjonen annerledes ut, og stadig flere kvinner tar plass i ulike deler av virksomhetenes organisasjonsstruktur, sier Haugen.
I 2020 ble det lagt til bestemmelser om kjønnstilpasset arbeids- og vernetøy i blant annet fire tariffavtaler med Industri Energi som fagforening.
– Blåkläder har en av bransjens bredeste sortiment for kvinner, og alle kampanje-produktene er selvfølgelig også tilgjengelig i damemodell, sier Haugen.


Livstidsgaranti på sømmer

Få vil være uenig i at bruk- og kast-mentalitet ikke er bærekraftig. Derfor tilbyr Blåkläder livstidsgaranti på sømmer på sine arbeidsklær. Produktene er rett og slett laget for å vare.

– For oss i Blåkläder er livstidsgaranti på sømmer en selvfølge. Slitesterke plagg som holder lenge betyr færre kjøp, mer fornøyde kunder – og ikke minst en friskere jordklode, avslutter Haugen.

image173l9.png

Blåkläder har livstidsgaranti på sømmer på sine arbeidsklær. Produktene er rett og slett laget for å vare forteller Haugen.


Fem grunner til å velge arbeidsklær med stretch fra Blåkläder

• Høy kvalitet og slitestyrke
• Livstidsgaranti på sømmer
• Både dame- og herrekolleksjon
• Økt komfort, bevegelighet og passform
• Produsert med sterkt fokus på bærekraft