Bedre bevegelighet og komfort med jakker i stretch fra Blåkläder

Denne vinterjakken er utviklet i samarbeid med håndverkere, forteller Mats Kristiansen.

Med over 60 års erfaring er Blåkläder en av de store tungvekterne innen arbeidsklær.

– Det skapes nye materialer hele tiden og vår oppgave er å bruke disse på en smart måte når vi skal utvikle de beste arbeidsklærne for våre kunder, sier Mats Kristiansen i Blåkläder som er innom TOOLS i Drammen for å vise fram en helt ny vinterjakke.

Jakken som Mats skal vise fram er Blåkläder sin siste nyvinning, nemlig en 4-veisstretch-jakke som er vanntett.

– Vi har laget en Air mesh-fôret vinterjakke som er perfekt i kaldere vær. Jakken er laget i fantastisk myk og behagelig 4-veisstretch. I tillegg er den vind- og vanntett med god pusteevne og teipede sømmer, så den gir god beskyttelse mot røffe nordiske forhold, forteller Mats.

Jakken leveres med teipede sømmer.

Denne jakken er utviklet i samarbeid med hånderkere som kjenner sine egne behov, forteller Mats.

Jakken leveres med avtagbar hette, iPad-lomme og reflekterende overflater. Den finnes også som damemodell.

– Dette er en lett vinterjakke med god beskyttelse, uten at det går utover komforten. Våre jakker med 4-veis stretch følger alle bevegelsene dine og er vårt beste alternativ når det gjelder bevegelighet og komfort, legger han til.

Jakken kommer selvsagt også til damer.

Utviklet i samarbeid med håndverkere

Blåkläders arbeidsklær i stretch-materialer oppfyller alle krav relatert til relevante sertifiseringer. Blåkläder er også svært bevisste på å ta med kundenes tilbakemeldinger når de utvikler nye produkter.

– Kundene våre er de som skal ha på seg plaggene i 8-10 timer hver dag, så de kjenner selvfølgelig sine egne behov best. Vi arrangerer derfor stadig kundepaneler for å diskutere forbedringer på arbeidsklærne våre. Eksempler på det kan være alt fra utforming av ny lomme som passer til de nyeste nettbrettene, til videreutvikling av våre arbeidsbukser for gravide, sier Mats.

Denne jakken leveres også med en iPad-lomme, noe som gjør at denne jakken også passer perfekt for servicemedarbeidere etc.

Livstidsgaranti på sømmer

Få vil være uenig i at bruk- og kast-mentalitet ikke er bærekraftig. Derfor tilbyr Blåkläder livstidsgaranti på sømmer på sine arbeidsklær. Produktene er rett og slett laget for å vare.

– For oss i Blåkläder er livstidsgaranti på sømmer en selvfølge. Slitesterke plagg som holder lenge betyr færre kjøp, mer fornøyde kunder, og ikke minst en friskere jordklode.

Fem grunner til å velge arbeidsklær med stretch fra Blåkläder

• Høy kvalitet og slitestyrke

• Livstidsgaranti på sømmer

• Både dame- og herrekolleksjon

• Økt komfort, bevegelighet og passform

• Produsert med sterkt fokus på bærekraft

 

Avslutningsvis anbefaler Mats at man stikker innom en TOOLS-butikk for å prøve denne vinterjakka.