Bedre bevegelighet og komfort med arbeidsklær i stretch

Den største fordelen med arbeidsklær i stretch er ifølge Ståle økt bevegelighet

Den største fordelen med arbeidsklær i stretch er ifølge Ståle økt bevegelighet

– Når du først har prøvd arbeidsklær i stretch som sitter som støpt, så vil du neppe gå tilbake til «vanlig arbeidstøy».

Det sier Ståle Henriksen i TOOLS når vi møter han for å ta en prat om det siste innen arbeidsklær. Han forteller at brorparten av arbeidstøyet de selger om dagen er med stretch.

– Over halvparten av arbeidstøyet vi selger nå er enten hel-stretch eller del-stretch. Det er på arbeidsbukser at den viktigste forbedringen har skjedd, men vi selger også mange overdeler med stretch.

TOOLS tilbyr et bredt utvalg av bukser, jakker, gensere, shorts og t-skjorter i stretch.

Bedre bevegelighet

Den største fordelen med arbeidsklær i stretch er ifølge Ståle økt bevegelighet.

– Arbeidsklær i stretch gir deg mer bevegelighet, og du får ikke den samme motstanden når du skal bevege deg ned på huk på trange plasser. Hverdagen blir mye enklere når du slipper å dra i buksa for å korrigere hele tiden, poengterer han.

Om du er ute etter det beste og nyeste, så er det arbeidsbukser med 4-veis stretch som gjelder.

– Våre nyeste bukser med 4-veis stretch følger alle bevegelsene dine og er vårt beste alternativ når det gjelder bevegelighet og komfort.

– Det som er spesielt hos oss er at vi har et bredt utvalg av flere varemerker, og kan dekke alle sitt behov og ønsker når det gjelder stretch, fortsetter han.

TOOLS tilbyr et bredt utvalg av bukser, jakker, gensere, shorts og t-skjorter i stretch.

Høy komfort

En annen stor fordel med stretch er naturligvis komforten.

– Man har gjerne arbeidsklærne på seg 8-10 timer hver dag, så komfort er selvfølgelig et viktig argument i seg selv. Arbeidsklær i stretch sitter som støpt og er mye mer behagelig.

Størrelsesmessig vil arbeidstøy i stretch være mer kroppsnære enn andre typer produkter.

– Det gjør at man ofte bruker littegranne mindre størrelser enn man ellers ville brukt. Dette med at man har forskjellige passformer gjør at man for eksempel må vurdere om det er plass til kneputer. Vi har mange forskjellige modeller, både slimme og vide, men på de mest slimme modellene er det ikke sikkert at det er plass til å legge inn kneputer, forteller Ståle.

Alle de samme funksjonene og sertifiseringene

I tillegg til å komfort og bevegelighet, så er det viktig at arbeidstøyet er praktiske, beskyttende, og tåler røffe forhold. Arbeidstøy i stretch oppfyller kravene og behovene når det gjelder sertifiseringer og funksjonalitet.

– Arbeidsklær i stretch gir den samme beskyttelsen mot vann, vind, temperatur og farlige verktøy og maskiner. Hvis du har behov for nytt arbeidstøy anbefaler jeg å ta en tur til en av TOOLS sine butikker og få hjelp til å finne produkter som er egnet for ditt bruk.

 

Du kjenner fort at dette er en bukse med stretch, sier Ståle, i det han drar litt i buksebenet.

Ståle forteller også at arbeidsklær i stretch er konkurransedyktig både på pris og slitestyrke.

– I dag er det liten prisforskjell på komfortabelt arbeidstøy i stretch sammenlignet med en uten. Når det gjelder slitestyrke så får du mange typer stretchmaterialer, så der blir det en avveining mellom pris, komfort og kvalitet. Dagens arbeidsklær i stretch blir testet for å ha en slitestyrke som tåler de mest krevende arbeidsoppgavene, avslutter han.

Fem grunner til å velge arbeidsklær med stretch:

  • Bedre passform
  • Økt komfort
  • Økt bevegelighet
  • Høy slitestyrke
  • Konkurransedyktig pris