SLANGEPRESSING

 

– VI TILBYR HØYKVALITETS SLANGEPRESSING


Har industrislangen din blitt ødelagt? Eller er den slitt og trenger reparasjon? Da kan vi på TOOLS hjelpe deg med å lage nye.

En slitt eller defekt slange utgjør en stor sikkerhetsrisiko, og hvis olje lekker ut, er det en risiko for livstruende skader. Vi tilbyr derfor, i tillegg til høykvalitetsslanger i forskjellige tykkelser og dimensjoner, også hjelp med å presse slangene basert på spesifikke ønsker.

Vi har en av Europas mest avanserte maskinparker, hvor vi blant annet produserer slangebånd i forskjellige utførelser og materialer, som PVC, EPDM, PU, stål og metall. Dermed kan du enkelt få kabler og hydraulikkslanger presset hos oss. Selvfølgelig kan du også finne adaptere, koblinger, ventiler og andre tilbehør for forskjellige behov hos oss.

Denne tjenesten utføres kun i enkelte av våre butikker (Finnsnes, Bodø, Tynset, Lillehammer, Brumunddal, Elverum, Hamar, Jessheim, Drammen, Fredrikstad, Arendal, Kristiansand, Sandnes og Haugesund). Ta turen innom oss for mer informasjon. Finn oss her!

Slangepressing tjenester.jpg