KLESTRYKK

 - VI TRYKKER LOGO OG/ELLER NAVN PÅ DINE KLÆR


Firmalogo på arbeidsklærne er en rimelig og god markedsføring for de fleste bedrifter. Hos din lokale TOOLS-butikk trykker vi logo og/eller navn på arbeidsklærne dine. Ønsker du at vi skal hjelpe deg med oppsett og design gjør vi gjerne dette. Vi samarbeider med de beste leverandørene av merker, både når det gjelder kvalitet og miljø.

HVILKEN FARGE PASSER DEG BEST?

Avhengig av bruksområde anbefaler vi forskjellige farger. Vi anbefaler for eksempel refleksfarge hvis klærne skal brukes til veiarbeid eller lignende, og fluoriserende farge hvis du ønsker å bli sett om natten. Våre flinke medarbeidere hjelper deg med å finne riktig farge.

HVA SLAGS TRYKK VIL DU HA?

Vi har en rekke ulike typer trykk og kan trykke flere forskjellige steder for å passe best mulig til klærne dine. Transfermerker kan også fås som perforert for bedre pusteevne. Disse er velegnet på store ryggmerker og særlig t-skjorter.

Denne tjenesten utfører vi i alle våre butikker. For mange av våre kunder lagerfører vi også logoer i butikken. Det gjør det enkelt for nye medarbeidere, som kan få med seg ferdig profilert klespakke etter at de har prøvd størrelser. Ta turen innom oss så finner vi den løsningen som passer deg best.

Klestrykk tjenester.jpg