Elektromotorer

 

Vårt sortiment av elektromotorer fører vi flere merker av høy kvalitet med fokus på levetidskostnader. Våre hovedsamarbeidspartnere på standard elektromotorer er WEG.Vi leverer alle typer elektromotorer av høy kvalitet med fokus på levetidskostnader for industrien,.
Vår hovedsamarbeidspartner på standard elektromotorer er verdens ledende og også største motorprodusenter WEG.

Se WEG sine hjemmesider her.

Som standard artikkelførte motorer benytter vi WEG W22 serien som gir unike driftsfordeler, laveste energibruk og levetidskostnader innen de i dag gjeldende virkningsgradsklasser. Se katalogen her: WEG W22

 

Våre fordeler: Vi har komplett industri- og marinemotorprogram, som AC- og DCmotorer, bremsemotorer, vibratormotorer, EX-motorer og vannkjølte motorer, fra 0,06-15000kw.

Vi har fokus på energieffektivisering, og er muligens eneste leverandør med både IE3 og IE4-motorer på lager i Norge. Dette gjør TOOLS til en komplett leverandør av elektromotorer.

Vi leverer også alle typer gir-motorer fra flere produsenter, og vi utfører reparasjon av store-/spesial-motorer samt gir, ved samarbeidende verksteder i Sverige- kontakt oss for informasjon