Få full kontroll på verktøyet med riktig verktøyoppbevaring

Oppbevar småverktøy i skuffer med egne spesialtilpassede skuminnlegg, så blir det superenkelt å holde utstyret komplett, sier Kenneth Aarre.

Mange av oss har kjent på fortvilelsen av å ikke finne riktig verktøy når man virkelig trenger det. Men slik trenger det heldigvis ikke være.
– Å lete etter det verktøyet og utstyret man trenger til enhver tid er en av de største tidstyvene. Man sparer både tid og penger på holde god orden på verktøyet, poengterer Kenneth Aarre i TOOLS-butikken i Drammen.

Kenneth forteller at løsningen på problemet er gode rutiner og smarte oppbevaringsløsninger.

– Smarte oppbevaringsløsninger gjør det mye enklere å holde orden. Jeg anbefaler å oppbevare alle småverktøy i skuffer med spesialtilpassede skuminnlegg for å holde orden. Hvis man da tar med seg tre verktøy og kommer tilbake med to, så ser man hva som mangler med en gang. Da slipper man å miste verktøy, sier Kenneth, mens han viser fram en verktøyvogn fra AmPro.
AmPro har over 30 års erfaring med å levere prisgunstige verktøy og modulære oppbevaringsløsninger for industri, verksteder og hobbyentusiaster.
– Her har hvert eneste verktøy en egen plass med optimal passform, og alt er merket etter størrelse. Da er det superenkelt å holde utstyret komplett.

Modulære oppbevaringsløsninger

AmPros mest populære produkter er deres verktøyinnredning og verktøyvogner, med og uten verktøy. Alle AmPros oppbevaringsløsninger er modulære.

– Verktøyinnredningene til Ampro leveres med benkeplater med metalloverflate, som er svært holdbar og enkel å holde ren. I de romslige skapene kan du oppbevare verktøy bak en dør, så du slipper å ha ting liggende på gulvet eller andre ugunstige steder.
Han legger til at verktøytavlene kan brukes til oppbevaring av de hyppigst brukte verktøyene.

– Vi ser at verktøyinnredningene til AmPro er veldig populære blant både små og mellomstore bedrifter, i tillegg til hos en del private hobbyentusiaster, forteller Kenneth.

5 grunner til å velge verktøyoppbevaring fra AmPro:

1. Du sparer tid og penger
2. Bedre plassutnyttelse
3. Bedre oversikt gjør at du alltid har kontroll på verktøyet
4. Slitesterkt verktøy til en god pris
5. Enkelt å komplementere med verktøy etter behov

 

 

En annen storselger fra AmPro er verktøyvognene.

– Dette er praktiske og mobile løsninger som man kan rulle inn og ut av innredningen, og ta med seg dit man trenger verktøyet. Verktøyvognene kan leveres både med og uten verktøy, opplyser han.
De komplette verktøyvognene til Ampro leveres i tre ulike størrelser.
– AmPro leverer tre ulike komplette verktøyvogner med verktøy. Den vi selger mest av er de mellomstore vognene med 326 deler, som verken er for stor eller for liten. De leverer også en mindre vogn med 255 deler, som inneholder et basissortiment av det verktøyet man bruker mest. AmPros største vogn inneholder 558 deler, og her finner du absolutt alt du kan trenge til enhver tid, slår Kenneth fast.
Han legger til at det er enkelt å komplementere de ulike pakkene med verktøy etter behov.

– For mange er det mest fornuftige å velge en av de mindre verktøyvognene, og heller kjøpe det verktøyet som de bruker hyppigst ved siden av. TOOLS har også et stort utvalg verktøy fra AmPro, som er slitesterke produkter til en god pris, avslutter han.

Er man mye på farten kan et godt utstyrt verktøysett være en god løsning forteller Kenneth

Se hvordan også du kan få full kontroll på verktøyet ditt med AmPro:

 

Stikk innom din lokale TOOLS-butikk for å se nærmere på utvalget fra AmPro!