TOOLS Olje og gass

TOOLS Olje og gass jobber tett opp mot de store operatørene på norsk sokkel, samt en rekke underleverandører innenfor olje, gass og energisektoren. Mange års erfaring i bransjen har resultert i en spesialisert kompetanse innen dette markedet. Det innebærer produktkompetanse, kundestøtte, kundespesifiserte krav og kompetanse rundt markedets utvikling.

Som en av de største og ledende leverandørene av våre produktgrupper mot olje, gass og energimarkedet, har TOOLS blitt godkjent i oljeselskapenes eget leverandørregister – Magnet JQS.

Spesialister på bransjens behov


Studbolt og spesialbolt er områder hvor TOOLS Olje og gass har særdeles god kompetanse. Vi formidler selvsagt kun bolter fra underleverandører som er NORSOK M-650 godkjente. Vi leverer også i henhold til standardene ISO, ASME, ANSI, NORSOK, BSI, TÜV, API, DIN og ASTM.

TOOLS er også spesialister innen arbeidsklær og personlig verneutstyr (PPE), og leverer i tillegg alt av nødvendig forbruksmateriell til kunder innen olje, gass og energibransjen. Full oversikt over vårt sortiment finner du her.

Skreddersydde leveringsløsninger


Vi i TOOLS legger mye stolthet i våre leveringsløsninger, slik at du som kunde har best mulig tilgang på vårt brede varesortiment.

Alle våre kunder får tilgang til TOOLS sin e-handel, hvor man selv kan gjøre bestillinger ved behov. Gjennom våre Smart Services-løsninger får kunder muligheten til å handle direkte på stedet de jobber. Med vårt eget it-system kan vi også skape tilpassede filutvekslings- og integrasjonsløsninger mot våre kunders innkjøpssystemer.

Hvis du vil vite mer om hvordan våre leveringsløsninger kan få din virksomhet til å fungere bedre, ta kontakt med TOOLS.

Kurs og sertifiseringer


TOOLS er tilknyttet noen av markedets ledende tilbydere av kurs og sertifiseringsprogrammer, slik at vi kan videreformidle dette til våre kunder. Det inkluderer blant annet temaer som fallsikring, åndedrettsvern, personlig verneutstyr og livreddende førstehjelp på riggen.

Vi utformer kurspakker innen en rekke områder relatert til olje, gass og energibransjen. Hvis du ønsker mer informasjon om dette, ta kontakt med TOOLS.