Første prioritet er å ikke spre smitte.
Vi har alle opplevd en særdeles tøff periode enten man er kunde, leverandør eller medarbeider. Det kommer fortsatt til å være tøft framover og vi vet ikke hvor lenge. For TOOLS er smittevern førsteprioritet og vi gjør alt i vår makt for å ikke bidra til at smitte spres blant kunder, egne ansatte eller andre. De konkrete tiltakene som er iverksatt er i henhold til Folkehelseinstituttet sine råd. Se egen sak om våre tiltak på TOOLS.no.Butikk, lager og utkjøring av varer

Alle butikkene er åpne fra 07.00 – 16.00 Åpningstidene kan endres på kort varsel. Vi har innført strenge rutiner i våre butikker for å hindre spredning.
Ønsker du som kunde å ikke gå inn i butikken selv om vi vasker og desinfiserer hyppig og holder god avstand, så kan vi levere varene på parkeringsplassen for deg.
Utkjøring av varer til kunder går som normalt, alle lagre er operative og medarbeiderne jobber på skift for å sikre god leveringsevne. Det jobbes tett med våre leverandører for å sikre levering, unngå forsinkelser og påse at alle ekstraordinære rutiner følges nøye. Generelt har vi godt med varer på lager.

Bestilling av varer
Kompetansesenteret er åpent fra 07.00 – 16.00. Her tar vi mot bestillinger på mail og telefon, og hjelper til med å gi gode råd slik at du som kunde får riktig produkt. Finn telefon nr på TOOLS.no ved å gå inn på "Finn butikk"
Nettbutikken TOOLS.no er åpen 24 timer i døgnet, og chatten er åpen 07.00 – 16.00, slik at du kan få svar på eventuelle spørsmål eller få gode råd. Dersom du ikke er registrert kunde kan du gjøre dette her.
TOOLS.no legger vi også ut gode råd og tips under aktuelt.

NB: Viktig at alle bruker verneutstyr når det kreves slik at vi unngår fallskader, kuttskader, øyeskader osv. Vi vil ikke belaste helsevesenet ekstra i disse dager.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt så hjelper vi deg så godt vi kan.