TOOLS på Kokstad i Bergen flytter

TOOLS på Kokstad i Bergen flytter i januar inn i nye lokaler. Avdelingen åpner en ny og moderne industributikk et steinkast unna de gamle lokalene.

 

– Vi har valgt å flytte litt på oss fordi vi ønsker en bedre profilering, og en stor, ny og moderne industributikk tilpasset våre industri- og håndverkskunder, forteller salgssjef for TOOLS Kokstad i Bergen, Arne Wange.

Veldig lang er heldigvis ikke flytteavstanden. TOOLS-avdelingen blir liggende i Kokstadveien, men flytter fra nummer 38 til 23A.

– Våre gamle lokaler lå ugunstig til i forhold til hovedveien og «butikken» var mer et butikklager enn en butikk slik TOOLS ønsker å markedsføre seg. Vi har nå bygget en flott moderne industributikk som bugner av varer, og med beliggenhet ut mot hovedvei slik at vi blir sett, sier Wange.

Viktig å bli på Kokstad

For TOOLS har det vært viktig å bli værende på Kokstad, et område hvor TOOLS er godt etablert og holdt til i over 20 år.

– I dette området arbeider mer enn 15 000 mennesker i alle slags bransjer. Kokstad ligger også sentralt i forhold til Flesland flyplass, og har svært god infrastruktur med kort avstand til andre bydeler, sier Wange.

På Kokstad finnes bedrifter og arbeidsplasser innenfor bransjer som industriproduksjon, olje & gass-virksomhet, håndverksbedrifter, bilbutikker og isolering.

– Mange er enten allerede kunder eller kan bli kunder av TOOLS. Derfor er beliggenhet selvsagt viktig, og ikke minst er det meget viktig å tilby et så stort sortiment av varer som TOOLS har, i en flott og moderne ramme, sier salgssjefen.

Se video fra den nye butikken:

 

Fortsatt ledende på festemidler

TOOLS på Kokstad har for mange vært kjent for sitt store festemiddelsortiment. Det lover Arne Wange at butikken skal fortsette å være også i de nye lokalene.

– Hos oss skal kundene få det de mener vi bør ha – og mere til. Klar til å hjelpe deg står tre svært dyktige butikkmedarbeidere. I tillegg skal våre uteselgere bruke butikken som et viktig salgsverktøy mot profesjonelle kunder, sier han.

Flyttingen har pågått siden romjulen, men nå står TOOLS klare til å ta imot alle på ny adresse i Kokstadveien 23A.

– Alle våre medarbeidere har gjort en fabelaktig innsats med å ferdigstille butikken. Vi er stolte over resultatet, og gleder oss til å vise fram og presentere den nye butikken for kundene, avslutter salgssjefen.

Ny adresse:
TOOLS Bergen, Kokstad
Kokstadveien 23A
5257 Kokstad

Se mer og finn kontaktinformasjon her.

Butikksjef Thore Kristian Bosdal og resten av TOOLS på Kokstad i Bergen står klar til å ta imot deg i nye lokaler.
Butikksjef Thore Kristian Bosdal og resten av TOOLS på Kokstad i Bergen står klar til å ta imot deg i nye lokaler.