800x400-handverker.jpg

Kjenner du Norges hyggeligste håndverker?

Kjenner du en håndverker som alltid har smilet på plass og som strekker seg litt lenger for sine kunder? Nå skal «Norges hyggeligste håndverker» kåres, og TOOLS er med på laget og som for andre gang skal få fram en verdig vinner.

Hver eneste dag gjør tusenvis av håndverkere en fantastisk jobb i forbindelse med oppføring av bygninger som skoler, veier, tunneler eller kanskje i forbindelse med oppussing av et nytt bad hjemme hos en småbarnsfamilie. Vi ønsker å hylle alle de fantastiske håndverkerne og løfte viktigheten av denne bransjen.
Først skal kandidatene nomineres og til slutt vil vinneren bli kåret i forbindelse med Boligmessen på Fornebu den 15. september kl. 13.30.

TOOLS er med på laget som sponsor

Kåringen av NHH er et flott initiativ som vi som leverandør av verktøy og utstyr til landets håndverkere selvsagt ønsker å støtte opp om. Vi hører ofte om skrekkhistoriene, men sjelden om de gode håndverkeropplevelsene, og det er jo dem det er desidert flest av, sier markedsføringssjef Anders Olaussen i TOOLS.

Landets viktigste jobb

– Norske håndverkere gjør landets viktigeste jobb, og har all grunn til å være stolte av sine respektive fag og jobben de gjør. Nå vil vi finne og hylle de beste og hyggeligste håndverkerne i landet. Det er dem vel fortjent, og vi gleder oss til å høre om håndverkerne der ute som strekker seg litt ekstra og alltid leverer topp innsats i hverdagen, forteller Olaussen.

Fra før viser TOOLS også engasjement for yrkesfagene gjennom sitt partnerskap og sponsorat med WorldSkills Norway og Norges yrkeslandslag.

– Vi i TOOLS er så heldige at vi hver eneste arbeidsdag får gleden av å jobbe med dyktige og hyggelige håndverkere som gjør sitt ytterste for å levere kvalitet til sine kunder, og som vi vet er i verdenstoppen. Vårt bidrag i TOOLS er at vi hjelper disse håndverkerne med å velge riktig verktøy og utstyr med proff kvalitet fra bransjens bredeste vareutvalg, sier Olaussen

Nominér din håndverker!

Alle kan nominere, og nominasjonen består av et enkelt skjema med noen få enkle spørsmål. Klikk her for å nominere. Vi vil gjerne at du beskriver med dine egne ord hvorfor du mener nettopp denne personen er Norges hyggeligste håndverker.

Fortell hva slags jobb håndverkeren har gjort for deg, og hva som gjorde det til en hyggelig opplevelse. Det kan for eksempel være service, punktlighet og kvalitet eller personlige egenskaper som godt humør, positiv innstilling og vilje til å gi det lille ekstra.

Ler mer om konkurransen på norgeshyggeligstehåndverker.no.

Norges Hyggeligste Håndverker